SUURHAUKIVIEHEET

Rapala X-Rap Peto

Ainutlaatuinen Rapala X-Rap Peto on puoliksi vaappu ja puoliksi haukijigi yhdistäen näiden parhaat puolet. Vaappumainen, kova etuosa tekee vieheestä helppo-, tarkka- ja pitkäheittoisen, mikä myös parantaa kalan tartutusominaisuuksia. Haukishadimäinen melapyrstö on pehmeän herkkäliikkeinen ja kalastava.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
XRPT20 0,5m – 1,0m 20cm 83g

Rapala X-Rap Otus

Rapala X-Rap Otuksen rakenteessa pehmeä, vaihdettava pyrstö yhdistyy X-Rap® -runkoon lähes saumattomasti muodostaen upean hybridivieheen. Vieheen väri ja kuviointi jatkuu yhtenäisenä Otuksen nokasta aina pyrstöön asti. Vaappumainen, kova etuosa tekee vieheestä helppo-, tarkka- ja pitkäheittoisen, mikä myös parantaa kalan tartutusominaisuuksia. Otuksen pyrstö tekee laajaa potkua tasaisesti uitettaessa. Pysäytä ja kelaa -uittoa sopivasti käyttäen Otuksen saa uimaan hieman syvemmällä.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
XROU25 0,5m – 1,0m 25cm 90g

Rapala Super Shadow Rap

Rapala Super Shadow Rap on särkimäisen sivuprofiilin omaava korkeakylkinen haukivaappu. Monipuolisesti uitettavan vaapun runko on hitaasti uppoava. Vieheen perusuinti on letkeää potkua. Pysäytä ja kelaa -uitolla Rapala Super Shadow Rap on helppo saada kääntymää 90 astetta sivulle. Aktiivisesti uitettuna kalastajan on helppo muunnella sen uintia tilanteen ja kalan mielihalujen mukaisesti.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SSDR16 1,0m – 1,4m 16cm 77g

HAUKIVIEHEET

Rapala X-Rap Scoop

Rapala X-Rap Scoop ei ole mikä tahansa lusikkauistin. Se on maailman johtavan viehevalmistajan näkemys uuden sukupolven lusikkavieheestä. Sen kaksikoukkuinen, kevennetty rakenne mahdollistaa myös erittäin monipuolisen uiton ja kalastajan ”oman” uittotyylin kehittämisen.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
XRSCPB14 1,6m 14cm 68g

Rapala Shad Rap

Rapala Shad Rap on yksi ensimmäisistä Lauri Rapalan suunnittelemista klassikkomalleista! Tieto sen pyyntitehosta on kiirinyt kalastajasukupolvelta toiselle, koska Rapala Shad Rap on maailmanlaajuisesti tunnetuin korkealla särkimäisellä ”Shad” -balsarungolla varustettu kelluva vaappu. Suomessa se on ehkä kilpauistelijoiden eniten käyttämä vaappu.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SR04 1,2m – 2,1m 4cm 4g
SR07 1,5m – 3,3m 7cm 8g
SR09 2,4m – 4,5m 9cm 15g

Rapala Minnow Spoon Weedless 05

Pieni Rapala Minnow Spoon Weedless 05 on ruovikkosuojattu samoin kuin hauelle tarkoitetut isoveljensä (7 cm, 8 cm ja 10 cm). Tätä pientä ”Minnaria” kannattaa tarjota ahvenelle! Se onkin yksi niistä harvoista vieheistä, joilla voi pyytää ahventa kaislikosta ja ruovikoista. Varsinkin kesällä ja alkusyksystä kaislikoista voi tavoittaa todella rouheita ahvenia.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
MS05 Uiton mukaan 5cm