Rapala X-Rap Twichin’ Shad on pienikoikoinen, uintilistaton jerkki. Yleensä jerkkivieheet ovat kookkaita ja niitä käytetään hauen kalastukseen. Kokonsa ansiosta Twichin’ Shad laajentaa jerkin käyttöaluetta ja kohdekaloja merkittävästi – se kuuluu niin ahvenen kuin taimenen ruokapöytään! Ja tietysti hauen kalastus onnistuu myös, erityisesti matalassa vedessä. Suurhauelle sitä kannattaa tarjota silloin kun kalan suu on kiinni – kun isot vieheet eivät toimi, pieni vikkelä ”outo” ilmestys saattaa avata haukimamman suun.

 

Kevyttä viehettä voi heittää mm. ahven- ja taimenvavalla, joka tekee myös hauen kalastuksesta jännittävää vaikkei saalis olisikaan metriluokkaa.  Rapala X-Rap Twichin’ Shad -jerkkiä voi uittaa suoralla kelauksella, pysäytä ja kelaa -tekniikalla. Vieheen saa uimaan puolelta toiselle (”walk the dog”) vavalla ”twitsaamalla” eli vavan kärjellä rytmikkäästi vieheelle vauhtia antaen.

 

VINKKI: Halutessasi voit vaihtaa Rapala X-Rap Twichin’ Shad -jerkkiin myös yksihaarakoukut ja näin se toimii paremmin haukien suosimissa vaikeasti kalastettavissa ruovikoissa joissa on vaarana että kolmihaarakoukku tarttuu ruohoihin kiinni.

 

Uintitisyvyys: 0,3-0,6m

3D -silmät

Hitaasti uppoava

VMC Black Nickel -koukut 

Pituus: 8 cm 

Paino: 13 g

 

 

Katso Rapala X-Rapa Twitchin´Shad -vieheestä:

www.bit.ly/xraptwitchinshad