Ruohikkouistin Rapala Minnow Spoon Weedless on ruohikossa kuin kotonaan.

Katso kalastusopas Jani Ollikaisen esittely Suomen suosituimmasta ruovikkouistimesta Minnow Spoon Weedless -mallista.

Rapala Minnow Spoon Weedless on ehdottomasti markkinoiden tehokkain ruohikkouistin. Ruohikkosuojattuna Minnow Spoon puikkelehtii kaislikoissa, kimaltelee tuppaiden välissä, painuu välillä hieman syvemmälle tai sinkoutuu kasvien ohjaamana kohti pintaa. Se ei juutu kiinni tiheässäkään kasvustossa.

Lisätehoa kalastukseen saat pitämällä reiluja taukoja kelauksessa siten, että viehe vajoaa pohjaan ruohojen väliin etsimään saalista pohjan taskuista ja kulmista. Kalasta erityisen tarkasti ruohikon aukkokohdat ja reunat. Yleensä tärppiä ei tarvitse kauaa odottaa!

ERÄ-Lehti / Ruohikkosuojatut haukivieheet: TESTIVOITTAJA