Rapala loi kalastajille uuden sukupolven vieheen heti vuosituhannen alussa. X-Rap -vaapussa kulminoituu Rapala tuotekehityksen vuosikymmenten tuoma kokemus ja tietotaito. X-Rap -vaappu kätkee sisäänsä useita teknisiä oivalluksia ja patentteja. Siinä on vetouistelussa pyytävä uintiliike mutta osaavalle heittokalastajlle se avaa täysin uusia mahdollisuuksia.

  • Erä-Lehti: VUODEN VIEHE HAUEN HEITTOKALASTUKSEEN
  • Erä-Lehti: VUODEN TAIMEN-VIEHE (14/2011)
  • Erä-Lehti: VUODEN VIEHE HAUEN HEITTOKALASTUKSEEN
  • Erä-Lehti: VUODEN VIEHE HAUELLE 14/2005

 

Suurkalatoimikunta: JÄRVITAIMENEN SUOMEN ENNÄTYS (2009)

USEITA MAAILMANENNÄTYKSIÄ

 

Tasapainotusjärjestelmä joka ehkäisee vaapun pyörimistä heitossa ja pidentää heittopituuksia. Rungon sisäpuoliset pystysuorat heijastinpinnat jotka antavat isomman efektin kuin mikään vastaavan kokoinen viehe. Keijuvan (suspening) rungon ja höyhen (teaser) koukun yhdistelmä mahdollistaa minimaalisen uiton ja maksimaaliset pysäytykset. Yhdistyy jerkin ja vaapun parhaat puolet. Vavalla aktiivisesti viehettä käskiessä, vaappu hyppää sivulle jerkin tavoin. Tämä pohjalta Rapala on kehittänyt useita vieheitä jotka kuuluvat X-Rap Concept –ryhmään. Niiden perusominaisuudet ovat samat mutta ne täydentävät toinen toisiaan eri kalastustilanteissa.

Tutustu lisää tuotteeseen >>