Rapala ProGuide Tero Ruoho esittelee Rapala X-Rap Twitchin’ Shad vieheen. Kätevä, pienikoikoinen uintilistaton jerkki. Yleensä jerkkivieheet ovat kookkaita ja niitä käytetään hauen kalastukseen. Kokonsa ansiosta Twitchin’ Shad laajentaa jerkin käyttöaluetta ja kohdekaloja merkittävästi – se kuuluu niin ahvenen kuin taimenen ruokapöytään! Ja tietysti hauen kalastus onnistuu myös, erityisesti matalassa vedessä. Suurhauelle sitä kannattaa tarjota silloin kun kalan suu on kiinni – kun isot vieheet eivät toimi, pieni vikkelä ”outo” ilmestys saattaa avata haukimamman suun.

Kevyttä viehettä voi heittää mm. ahven- ja taimenvavalla, joka tekee myös hauen kalastuksesta jännittävää vaikkei saalis olisikaan metriluokkaa. Rapala X-Rap Twitchin’ Shad -jerkkiä voi uittaa suoralla kelauksella, pysäytä ja kelaa -tekniikalla. Vieheen saa uimaan puolelta toiselle (”walk the dog”) vavalla ”twitsaamalla” eli vavan kärjellä rytmikkäästi vieheelle vauhtia antaen.

 

Rapala X-Rap Twitchin’ Shad on pienikoikoinen, uintilistaton jerkki. Yleensä jerkkivieheet ovat kookkaita ja niitä käytetään hauen kalastukseen. Kokonsa ansiosta Twitchin’ Shad laajentaa jerkin käyttöaluetta ja kohdekaloja merkittävästi – se kuuluu niin ahvenen kuin taimenen ruokapöytään! Ja tietysti hauen kalastus onnistuu myös, erityisesti matalassa vedessä. Suurhauelle sitä kannattaa tarjota silloin kun kalan suu on kiinni – kun isot vieheet eivät toimi, pieni vikkelä ”outo” ilmestys saattaa avata haukimamman suun.

Kevyttä viehettä voi heittää mm. ahven- ja taimenvavalla, joka tekee myös hauen kalastuksesta jännittävää vaikkei saalis olisikaan metriluokkaa. Rapala X-Rap Twitchin’ Shad -jerkkiä voi uittaa suoralla kelauksella, pysäytä ja kelaa -tekniikalla. Vieheen saa uimaan puolelta toiselle (”walk the dog”) vavalla ”twitsaamalla” eli vavan kärjellä rytmikkäästi vieheelle vauhtia antaen. Voit myös vaihtaa vieheeseen yksihaarakoukut jos haluat siitä vielä enemmän ruovikossa toimivan mallin.

Pituus: 8 cm.
Paino: 13 g.
Uintisyvyys: 0,3 – 0,6 m.
VMC Black Nickel -koukut.
3D -silmät.
Hitaasti uppoava

Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!