Hauenkalastus on helpompaa ja hauskempaa oikeanlaisilla kalastajan työvälineillä.

Kalastaja tarvitsee erilaisia työkaluja kuten haaveja, vaakoja ja pihtejä. Hyvin toimivat työkalut nostavat kalastuksen laatua ja turvallisuutta. Kalan käsittely ”pannukelpoiseksi” vaatii myös oikeat välineet. Turvallisuus ja toimivuus ovat ehdoton edellytys näille apuvälineille. 

Rapala ProAngler -sarjan työkalut ovat yksinkertaisesti toimiva kalastajan perustyökalu. Työkaluissakin on eroja! Tässä sarjassa löytyy todelliset ISON hauen käsittelyyn soveltuvat erikoispitkät haukipihdit (11″/28 cm), kalankäsittelyhanskat, isot filetit ja järeät voimasivuleikkurit.

Kovaan käyttöön tehdyissä pihdeissä on käytetty niklattu hiiliteräs kestää vuosia ruostumatta myös valtamerikäytössä. Kädensijojen materiaali ja muotoilu mahdollistavat pitävän otteen. ProAnger-sarja sisältää peruspihtien lisäksi kaksoisnivelellä varustetut voimapihdit ja sivuleikkurit. Myös erikoispitkät pihdit (11”) ovat hauenkalastajalle mieleen.

 

Rapala RCD (Rapala Custom Design) -sarja sisältää joukon korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita kalastajalle. Visuaalinen ja tekninen laatu sekä käytännöllisyys yhdistävät näitä kalastajan työkaluja. Näitä työkaluja on todella ilo käyttää, sillä niiden ominaisuuksissa on menty astetta pidemmälle.

 

Tutustu lisää Rapala kalastajan työkaluihin ->

 

 

Rapala ProGuide esittelee haukikoon välineet kalastajalle. Katso Teron suositukset videolta ja tee valintasi!