Tervetuloa seuraamaan Suomen suosituimman heittokalastuskilpailun Happy Angler Challenge 2019 – Rapala LIVE lähetystä!

Lähetys alkaa Lohjanjärveltä lauantaina 7.9. klo 8.45 alkaen.

www.facebook.com/kalastajankanava

Haastattelut vesiltä tekee Suomen menestynein kilpakalastaja WPC-voittaja Rapala ProGuide Markku Tiusanen.

Suomen suurin ja suosituin heittokalastuskilpailu saapuu jälleen Lohjanjärvelle lauantaina 7.9. Aikaisemmin Hong Kong Challenge nimellä tunnettu kilpailu on nyt Happy Angler Challenge. Kilpailun järjestää edelleen Lohjan Kalaseura ry.

Tänä vuonna mukaan kilpailuun otettiin 170 venekuntaa ja se myytiin loppuun minuutissa. Kyseessä on siis Suomen ylivoimaisesti suosituin kalastuskilpailu, joka kerää Aurlahden rantaan kisapäivänä yli 500 kalastajaa. Suuren suosion vuoksi kaikki halukkaat kalannarraajat eivät valitettavasti tänäkään vuonna mahtuneet mukaan.

Mukana kaikki Suomen heittokalastuksen huipputiimit

Rannassa on siis luvassa melkoista vilinää. Veneet lähtevät järvelle noin kello 10.00 ja kilpailun startti tapahtuu 10.30. Veneet palaavat rantaan noin kello 17.00–17.30. Palkintojenjako tapahtu noin kello 18.30. Kilpailukeskuksena toimii Cafe Aurlahti.

Ohjelman tuottaa Kalastajan Kanava yhteistyössä Rapala ja Yamaha.

 

Tulosseuranta löytyy myös Lohjan kalaseuran tulospalvelusta:

www.lohjankalaseura.com/hac19live/