ERÄ -lehden arvio

Rapala RCD 25 kg Digital Scale -vaaka

Näytön tarkkuus hyvää tasoa. Lukeman pysäytys napista painaen. Suurimmalla näytön pinta-alalla varustettu tyylikäs ja jämäkkä vaaka. Muistin käyttö ison näytön ansiosta helppoa. Muistitoiminnot testin parhaat. Muistipaikkoja 8, näyttää pienimmän ja suurimman painon, sekä yhteispainon. Rakenne luja, Soft Grip -pinnoite. Sammuu itsestään lepotilaan käytön jälkeen. Lämpömittari.

Erityismaininnat

 • Muistin selkeys
 • Näytön laajuus muistitoiminnossa
 • Näkyvyyttä pimeässä

Erän suositus

Parhaimmillaan kisavaakana, kun pyydetään esimerkiksi viittä kalaa. Muisti mahdollistaa punnittavan kalan painon vertaamisen helposti ja nopeasti aiemmin saatujen pienimpään ja suurimpaan. Erinomainen ilta- ja pimeäkalastuksessa näytön hyvän valon ansiosta.


4½ / 5

ERÄ-lehti 6/2019Rapala RCD 25 kg Digital Scale -vaaka

 

Jämäkkä rakenne, tarkka tulos koko mittausalueella, iso selkeä näyttö ja lämpötilan mittaus ovat hyvän kalavaa’an tunnusmerkkejä – Rapala RCD Digital -vaaka on juuri sellainen.

Rapala RCD digitaalivaa’assa on 8 muistipaikkaa, joihin kalojen painot voi tallettaa. Lisäksi vaaka näyttää pienimmän ja suurimman mittaustuloksen sekä yhteenlasketun painon. Muistitoimintoa ja isoa näyttöä hyödyntäen voit ottaa myös parempia ja monipuolisempia valokuvia.Jämäkkä Rapala RCD 25 kg Digital -vaaka mahtuu kämmeneen. Ergonomiaa ja iskunkestävyyttä parantaa Soft Grip -pinnoite.

Ominaisuuksia:

 • Kämmeneen mahtuva koko
 • Jämäkkä rakenne
 • Soft Grip -pinnoitettu
 • 8 muistipaikkaa
 • Suurikoinen LCD-näyttö
 • Max. mitattava paino: 25 kg
 • Näyttää sekä kilot (kg) että paunat (lb)
 • Toimii yhdellä 2 x AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen)
 • Korkinavaaja

Rapala RCD (Rapala Custom Design) -sarja sisältää joukon korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita kalastajalle. Optinen ja tekninen laatu sekä käytännöllisyys yhdistävät näitä kalastajan työkaluja. Tutustu näihin tuotteisin tarkemmin sillä niiden ominaisuuksissa on menty astetta pidemmälle.