Rapala Top 3 -Ahvenvieheet

Rapala BX Brat

Ahventykki matalan veden kalastukseen! Crankbait-vaapussa uintilista osuu ensimmäiseksi pohjaan, joten koukut eivät tartu kiinni. Balsa/copolymeerirunko ui herkkäliikkeisesti, mutta kestää kovatkin iskut. Valitse vedensyvyyden mukaan: 03 – uintisyvyys: 3ft (90cm), 06 – uintisyvyys 6ft (180cm).

 

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
BXB03 0.9 m 5 cm 10 g
BXB06 1.80 m 5 cm 10 g

Rapala Rippin’ Rap

Pitkäheittoinen, uintilistaton, litteärunkoinen ja helppoheittoinen vaappu, ahvenen ja hauen kalastukseen. Uppoava ja rämisevä runko ui tirraavalla potkulla. Uintisyvyys vaihtelee uiton mukaan.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
RPR05 vaihteleva (0.7 m – 2.5 m) 5 cm 9 g

Rapala Countdown

Uppoavan herkkäliikkeisen balsarungon ansiosta voit kalastaa monipuolisesti eri vesikerroksia. Anna Countdown -vaapun vajota haluttuun syvyyteen ja aloita ”pysäytä ja kelaa” -uitto. Haravoi näin eri syvyysalueet.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
CD07 1.5 m – 2.4 m 7 cm 8 g

Rapala Shad Rap

Legendaarinen Shad Rap -vaapun pienemmät koot toimivat erinomaisesti ahvenen vetouistelussa. Korkea kylkiprofiili ja epäsymmetrinen uintiliike muistuttaa särkeä. Tällä vaapulla on paikkansa ahvenen kalastajan pakissa.

 

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SR04 1.2 m – 2.1 m 4 cm 4 g
SR07 1.5 m – 3.3 m 7 cm 8 g
SR09 2.4 m – 4.5 m 9 cm 15 g

Rapala Skitter Pop

Ehkä hauskinta ahvenen kalastus on pintavieheellä. Tähän paras valinta on balsarunkoinen Skitter Pop 05 tai rouheammalle ahvenelle koossa 07. Kun kuulet ensimmäisen kerran kun ahven imaisee vieheen vedenpinnasta suuhunsa, paluuta vanhaan ei ole.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SP05 Pintauistin 5 cm 6 g
SP07 Pintauistin 7 cm 7 g