Rapala Top 3 Classic -kuhavieheet

Vahingoittuneen saaliskalan uintiliike

Rapalan herkkäuintiset klassikkovaaput ovat suosittuja vuodesta toiseen, koska niillä saadaan paljon kalaa! Näiden vaappujen salaisuus on vahingoittuneen saaliskalan uintia muistuttava liike. Tunnetusti petokala iskee helpoimpaan, huonokuntoisempaan saaliiseen parvessa.

Original Floater 11 on jallittanut kaloja jo 80 vuotta. Sen muikun muotoinen balsarunko ja yksinkertaisen nerokas rakenne takaavat pyytävyyden. Maailman myydyin vaappu!

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
F11 1.2m – 1.8m 11 cm 6g

Shad Rap on särjen muotoinen, korkeakylkinen, herkkäuintinen ja balsarunkoinen vaappu. Suomen vesillä muikun lisäksi särki on lähes jokaisen petokalan ruokalistalla.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SR07 1.5m – 3.3m 7 cm 8g
SR09 2.4m – 4.5m 9 cm 15g

Deep Tail Dancer on lunastanut paikkansa kuhan kalastajan luottovaappuna. Kaareva balsarunko omaa vahvan potkun, jota räminäkammion kuulien helinä säestää. Ja kun vielä uintisyvyyttäkin on riittävästi (Vieheen koosta riippuen 4.5 – 9.0m)

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
TDD09 6m 9 cm 13g

 

Rapala Top 3 Scatter Rap -kuhavieheet

Pakenevan saaliskalan uintiliike

Scatter -vaapuissa on säilytetty alkuperäisen Classic -vaapun uintiliike eli rungon kierto ja potku. Tähän uintiliikkeeseen yhdistyy epäsäännöllinen puolelta toiselle singahtelu, joka muistuttaa paniikissa pakenevan saaliskalan käyttäytymistä.

Scatter Rap Minnow 11 -vieheen uintiliike koostuu maailman luotetuimman vaapun rungosta uintiliikkeineen ja satunnaisista puolelta toiselle pyrähdyksistä. Tämä yhdistelmä on todella tehokas. Ehdoton valinta soutu-uisteluun.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SCRM11 1.8m -2.7m 11 cm 6g

Toive Rapala Scatter Rap Husky 13 -vaapusta tuli suomalaisilta vetouistelijoilta ja heidän asiantuntemustaan on käytetty aktiivisesti koko tuotekehitysprosessin ajan. Kilpauistelijoiden tietotaito näkyy Rapala Scatter Rap Husky -vaapun monipuolisessa, ”kaiken kattavassa” värikartassa.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SCRH13 2.4m – 3m 13 cm 12g

Scatter Rap Tail Dancer on syvällä uiva, puolelta toiselle hakeva vaappu. Tämä on arvokas lisä vaappuvalikoimaan kun kalojen oleskelysyvyys vaihtelee päivän mittaan. Maksimiuintisyvyys heitettäessä 3,3 metriä ja vetouistellessa 5,7 metriä.

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
SCRTD09 3.3m – 5.7m 9 cm 13g