Suomen ”kansallisuistin” viihtyy ruovikossa kuin kotonaan. Tämä ruovikkosuojattu viehe löytyy lähes jokaisen kalamiehen pakista. Nyt tästä suosikista on myös pieni Rapala Minnow Spoon Weedless 05 –  ruovikkosuojattu samoin kuin hauelle tarkoitetut isoveljensä (7 cm, 8 cm ja 10 cm). Tätä pientä ”Minnaria” kannattaa tarjota hauelle ja ahvenelle!

Minnow Spoon eli ”Minnari” on yksi niistä harvoista vieheistä, joilla voi pyytää kalaa huoletta tiheemmästäkin kaislikosta ja ruovikoista. Ja varsinkin kesällä ja alkusyksystä kaislikoista voi tavoittaa todella rouheita ahvenia ja kookkaampia haukia. Kokoon katsomatta Rapala Minnow Spoon Weedless -viehettä käytettäessä on varmaa, että haukia tulee. Suosittelemme kevyen perukkeen käyttöä myös ahvenen kalastuksessa.

 

Erä-lehti 12/2018 valitsi
Rapala Minnow Spoon Weedless 05 -vieheen 
VUODEN HAUKIVIEHEEKSI 2018

”…parempaa jokamiehen uistinta ei olekaan.” Erä-lehti

 

Tutustu Rapala Minnow Spoon 05 -värikarttaan >>