Rapala Shadow Rap 09 on välttämätön lisä koskikalastusrasiaan. Pitkäheittoisena ja matalauintisena sillä on helppo haravoida laaja vesialue rannalta käsin. Suvanto-osuuksilla aktiiviuitto-ominaisuudet pääsevät loistamaan tavalla jota kaiken nähnyt kehutaimenkaan ei voi vastustaa. Rapala Shadow Rap 09 pyytää lohta Ruotsin isoilla järvillä vetouistellen. Jyrkässä kurvissa sisäkaarteen puoliset vaaput alkavat vajota väristen, mikä on se liike, joka järvilohta kiinnostaa yli kaiken. Shadow Rap on varustettu terävillä ja laadukkailla VMC -koukuilla sekä koeuitettu ja käsin viritetty uimaan juuri niin kuin pitää.

Mikä tekee Shadow Rap -vieheestä niin houkuttelevan? Se käyttäytyy kuten kuoleva syöttikala – hitaasti, haparoiden, pikkuhiljaa vajoten ja kääntyen kohti pohjaa, eli juuri niin kuin voit uittaa myös Rapala Shadow Rap -vaappua. Ja tunnetusti heikkokuntoinen syöttikala kelpaa ahvenelle, taimenelle, järvilohelle… kaikille petokaloille! Solakka, pientä salakkaa muistuttava Rapala Shadow Rap 09 on todellinen tykki ahvenen kalastuksessa.

Helppoheittoinen, houkutteleva perusuinti ja kiitollinen uitettava aktiivisesti käytettynä – juuri sopiva huikopala joka maistuu perusahvenelle kuin isommalle körmylle.

 

Pitkäheittoisen vieheen uintisyvyys 0,7 metriä, rungon pituus 7 cm ja paino 5 g.