Rapala Shad Rap on ollut menestysviehe koko 30-vuotisen elinkaarensa ajan. Viehe viettää 30-vuotispäiviään kesällä 2013 ja se on edelleen maailman myydyin shad- eli särjenmuotoisella rungolla varustettu vaappu. Shad Rap on yksi Rapalan ehdottomista balsapuusta tehdyistä klassikkovaapuista.

 

 OTTIVIEHE KUHALLE

”Erän suositus: Rapala Shad Rap 9 cm syvännemalli soveltuu kuhanvetoon sellaisenaan.     Uintisyvyys riittää yleensä syönnillään olevan kuhan tavoittamiseen. Kokeile syksyllä myös meritaimenen uistelussa.” (12/1998)

”Suomen matalissa vesissä Shad Rapin syvännemalli sukeltaa usein juuri siihen syvyyteen, missä kuhat illan mittaan kulkevat.” (3/1998)

”Shad Rap noukki eniten kuhia, kuin puolihuolimattomasti, ilman sen kummempaa panostamista.” (3/1998)

”Erän suositus: Pistä Rapala Shad Rap Deep Runner aina yhteen vapaan kaikilla kuhavesillä uistelutavasta riippumatta.” (3/1998)

 

 PARHAAT KUHAN VETOVIEHEET MERELLE

”Erän suositus: Rapala Shad Rap 9 cm DR pyytää loistavasti ilman lisäpainoja tai painouistimia. Jos kuhat ovat jostain syystä tavoittamattoman syvällä, lisää eteen 30 gr lyijypaino. Toimii mainiosti syksyllä meritaimenelle.” (12/1999)

 

Tutustu lisää tuoteeseen >>