Rapala HuskyJerk oli aikoinaan sensaatiomainen viehe, sillä se on toiminnoltaan keijuva (eng. suspending) eli kun viehe pysäytetään, se jää keijumaan paikoilleen vajoamatta tai uppoamatta. Tämä toi heittokalastajalle täysin uusia mahdollisuuksia uittaa viehettä ja ärsyttää viehettä vain seurailevia passiivisia kaloja. Myös vetovieheenä HuskyJerk on legendan maineessa. Erä-lehden Suomen Suurin kala -kilpailussa Husky Jerkillä vetouisteltiin koko kisan suurin kuha vuonna 2008.

  • Erä-Lehti: PARHAAT KUHAVIEHEET 2001
  • Erä-Lehti: OTTIVIEHE KIRJOLOHELLE 
  • Erä-Lehti: OTTIVIEHE AHVENEN SOUTU-UISTELUUN

”Erän suositus: Yleisvieeh ahvenen, kirjolohen ja taimenen pyyntiin. Jotenkuten heitettävissä. Parhaimmillaan pysäyttelevässä ja kääntyilevässä sisäveden UL-soudussa, koska pysyy vedon loppuessa paikoillaan.” (12/1998)

 

Tutustu lisää tuotteeseen >>