Field & Stream -lehti, BEST OF THE BEST LURE 2013

USA:n suurin ja arvostetuin kalastus- ja metsästyslehti  valitsi Rapala BX Minnow -vaapun parhaaksi uudeksi vieheeksi.

”Rapala yhdistää uusimman tekniikan ja vanhan hyvänajan tuotteen” Field & Steam kirjoittaa.

Field & Stream kävi läpi yli 100 uutuustuotetta etsiessään Best of the Best –palkinnon arvoisia tuotteita 15 eri sarjaan. ”Asiantuntiamme ottivat tuotteet tosikäyttöön ja kalastivat niillä kaikenlaisissa olosuhteissa” Field & Stream kertoo. Tuotteita testataan niin järvillä, merellä kuin virtaavassa vedessäkin.

”Tuote, joka selviää parhaiten perusteellista testeissä asiantuntijoidemme käytössä, on Best of the Best.”
”BX Minnow -vaapulla on huomattavasti erilainen uintiliike kuin onttorunkoisilla vaapuilla.”
”Hitaasti kelattaessa, BX Minnow keinuu puolelta toiselle. Pysäytettäessä viehe nousee kohti pintaa väristen kevyesti, johtuen puurungon suuresta kelluvuudesta.”
”Mutta sitä voi uittaa myös rajusti, aivan kuten jerkkiä, jolloin se tekee pitkiä syöksyjä pitäen uintisyvyytensä ja nousee taas pysäytettäessä pintaan väristen kuten vahingoittunut syöttikala.”
”Ennustan että tästä vieheestä tulee suosittu joka paikan, aina toimii viehe kuten edeltäjästäänkin”, päätoimittaja Joe Cermele sanoo. “Ja poiketen kaikista muista balsavieheistä, se kestää iskut kiviin ja laitureihin.”

 

Efttex 2012: ”PARAS UUSI VIEHE”

Euroopan suurimmilla ja tärkeimmillä kalastusalan messuilla Rapala BX Minnow –vaappu voitti ”PARAS UUSI VIEHE” –palkinnon.

Rapalan Balsa Xtreme Minnow -vaappu sai Paras vaappu -palkinnon European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) -messuilla. EFTTEX on kalastusalan suurin ja merkittävin kansainvälinen ammattitapahtuma Euroopassa. Messut järjestettiin Pariisissa 1.–3.6.2012.

Rapala Balsa Xtreme Minnow näyttää mallia tulevaisuuden vaapusta
Rapalan uusi Balsa Xtreme Minnow -vaappu, jossa yhdistyvät balsan herkkä liike ja muovin kestävyys, avaa täysin uuden aikakauden vaapunvalmistuksessa.

BX Minnow -vaappu on valmistettu käyttäen Rapalan uutta menetelmää, jolle on haettu patenttia. Siinä tarkkuustyöstetty balsarunko ympäröidään ohuella, läpinäkyvällä muovikuorella. Balsarunko ja täsmäsijoitetut painot antavat vieheelle balsavaapulle tyypillisen, eloisan ja erittäin herkän liikkeen, jota muovivaapuissa ei ole. Vahva muovikuori takaa vieheen kestävyyden ja mahdollistaa luonnollisen viimeistelyn 3D-suomuilla, -kylkiviivalla ja -kiduskansilla. Lisäksi siinä voidaan yhdistää läpikuultavia, metalloituja ja maalattuja pintoja, mikä on ennennäkemätöntä balsarunkoisissa vaapuissa. Herkän liikkeen, upean viimeistelyn ja kestävyyden yhdistävä Rapala BX Minnow näyttää mallia tulevaisuuden vaapusta.